Рис із морепродуктами

ДРУГІ СТРАВИ
642 Рис із морепродуктами
Фото - Рис із морепродуктами
інгредієнти:
  • Морепродукти (креветки, кальмари, восьминоги, мідії) 500 г
  • Рис 1.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Імбир 100 г
  • Часник 3 зуб.
  • Перeц солодкий червоний 1 шт.
  • Соєвий соус 180 г
  • Томатна паста 1 ч.л.
  • Маслo вершкове
  • Васабі

Зварити рис (трохи посолити) до готовності.

Змішати васабі зі 110 г соєвого соусу.

Морепродукти обсмажити на вершковому маслі. Коли вони будуть майже готові, налити у сковорідку 50-70 г чистого соєвого соусу, нехай вбереться у морепродукти.

Цибулю і солодкий перець дрібно порізати. Часник видавити або натерти на дрібній тертці. Корінь імбиру очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці.

Розжарити сковорідку з олією. Висипати туди цибулю, часник, перець і імбир. Обсмажити до золотистості цибулі. Додати морепродукти. Трохи обсмажити (1-2 хвилини). Висипати рис. Обсмажити протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи. Вилити соєвий соус, змішаний з васабі, перемішати. Смажити ще хвилини 3 і зняти.

 

 

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.

салаты с яблоками рецепты

Рецепты юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

кремы для украшения тортов

Фасолевый соус, почти как майонез. Рецепт майонеза.

Рецепт пасхи из сметаны здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter