Рис із морепродуктами
- Морепродукти (креветки, кальмари, восьминоги, мідії) 500 г
- Рис 1.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Імбир 100 г
- Часник 3 зуб.
- Перeц солодкий червоний 1 шт.
- Соєвий соус 180 г
- Томатна паста 1 ч.л.
- Маслo вершкове
- Васабі
Зварити рис (трохи посолити) до готовності.
Змішати васабі зі 110 г соєвого соусу.
Морепродукти обсмажити на вершковому маслі. Коли вони будуть майже готові, налити у сковорідку 50-70 г чистого соєвого соусу, нехай вбереться у морепродукти.
Цибулю і солодкий перець дрібно порізати. Часник видавити або натерти на дрібній тертці. Корінь імбиру очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці.
Розжарити сковорідку з олією. Висипати туди цибулю, часник, перець і імбир. Обсмажити до золотистості цибулі. Додати морепродукти. Трохи обсмажити (1-2 хвилини). Висипати рис. Обсмажити протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи. Вилити соєвий соус, змішаний з васабі, перемішати. Смажити ще хвилини 3 і зняти.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождественской выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепты юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Фасолевый соус, почти как майонез. Рецепт майонеза.
Рецепт пасхи из сметаны здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter