Рис із морепродуктами
- Рис
- Креветки
- Мідії
- Кальмар (кільця)
- Цибуля ріпчаста
- Гриби
- Соєвий соус
- Зелень
- Олія рослинна
- Перець чорний
- Філе куряче
- Сік лимонний
На сковороді з товстим дном обсмажити ріпчасту цибулю, куряче філе дрібними шматочками, гриби. Окремо відварити рис до напівготовності. Мідії, креветки, кальмари залити окропом, вичавити туди трохи лимонного соку. Через кілька хвилин злити воду.
У сковорідку до цибулі, грибів, курячого філе викласти рис, злегка обсмажити, додати морепродукти, соєвий соус, сіль, гриби. Тушкувати на повільному вогні хвилин 30, додати зелень. Протушкувати ще 5 хвилин.
Подати на великій тарілці на листку салата з овочами. Особливо добре з маленькими солоними огірочками. Можна додати у страву солодкий червоний перець.
Американские салаты рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты с малиной: рецепты блюд из рыбы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из микса морепродуктов рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Скороварки для приготовления каши: праздничные закуски на новый год.
Рецепты с малиной: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter