Рис із мідіями
652
інгредієнти:
- Мідії (очищені та заморожені) 500 г
- Рис 2 скл.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний мелений
Рис відварити.
Подрібнити цибулю і обсмажити на вершковому маслі.
Коли цибуля підрум'яниться, всипати у сковороду мідії.
Посолити, поперчити. Залишити покипіти не накриваючи кришкою (щоб вода трохи википіла). Влити вино. Залишити трохи. Якщо вийшло багато рідини, то кришкою не накривати.
Всипати готовий рис до мідій. Перемішати.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные Рецепты В Мультиварке: вкусные торты на день рождения рецепты. Танцы-повторялки для детей.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовик.
recepti.biz Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі