Рис із мідіями
- Рис 2 скл.
- Мідії 300 г
- Морква 1 шт.
- Соєвий соус
- Олія
Попередньо промити рис у холодній воді 4-5 разів, воду злити.
У сковороду із товстим дном налити оливкової олії, щоб покрилося дно і обсмажити моркву пару хвилин.
Далі до моркви додати рис і перемішувати доки вода з рису не випарується (пару хвилин).
Після цього залити рис окропом так, щоб вода покривала його повністю. Варити до готовності рису.
Паралельно з цим на іншій сковорідці обсмажити свіжозаморожені мідії з додаванням соєвого соусу. Перемішати їх із рисом. Можна протушкувати на малому вогні хвилин 5.
Солоність страви регулюється соєвим соусом, який можна додати у рис при необхідності.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Блюда из филе рыбы рецепты приготовления. Рецепт приготовления блюд из рыбы.
Рецепты пончиков на кефиреМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Буряк салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: пляцки рецепти фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кремы для украшения тортов здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter