Рис із медом і креветками
- Креветки 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Рис
- Фісташки 100 г
- Соєвий соус
- Соус (устричний, чилі або тобаско)
- Мед 3 ст.л.
- Перець чорний (свіжозмелений)
![]()
![]()
Креветки очистити. Якщо великі, нарізати крупно. Розвести рідкий мед рівною кількістю води і залити цією сумішшю креветки. Додати ложку соєвого соусу.
Маринувати близько години.
Окремо цибулю нарізати кубиками і спасерувати до розм'якшення.
Додати креветки і дрібно порубаний часник до цибулі.
Готувати хвилину. Вогонь нижче середнього.
Окремо поставити варити рис. Рис потрібен клейкий.
Додати і вирівняти на соєвий і устричний соуси. Поперчити. При бажанні додати чилі або тобаско.
![]()
Довести соус до густуватого стану.
На тарілці формуючи рисові форми, викласти креветки, полити соусом.
Присипати зверху крупно рубаними фісташками.
![]()
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Салаты приготовление.
Куриный рулет с омлетом и болгарским перцемкуриный рулет
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
Салаты рецепты с фотоКулинарные рецепты
Домашняя косметика: рецепт бисквитного рулета с кремом. Как приготовить вкусный шашлык.
рецепт как делать заварной крем
Кулинарный сайт соусов. Кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter