Рис із медом і креветками
- Креветки 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Рис
- Фісташки 100 г
- Соєвий соус
- Соус (устричний, чилі або тобаско)
- Мед 3 ст.л.
- Перець чорний (свіжозмелений)
Креветки очистити. Якщо великі, нарізати крупно. Розвести рідкий мед рівною кількістю води і залити цією сумішшю креветки. Додати ложку соєвого соусу.
Маринувати близько години.
Окремо цибулю нарізати кубиками і спасерувати до розм'якшення.
Додати креветки і дрібно порубаний часник до цибулі.
Готувати хвилину. Вогонь нижче середнього.
Окремо поставити варити рис. Рис потрібен клейкий.
Додати і вирівняти на соєвий і устричний соуси. Поперчити. При бажанні додати чилі або тобаско.
Довести соус до густуватого стану.
На тарілці формуючи рисові форми, викласти креветки, полити соусом.
Присипати зверху крупно рубаними фісташками.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Салаты приготовление.
Куриный рулет с омлетом и болгарским перцемкуриный рулет
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком. Как приготовить летний салат.
Салаты рецепты с фотоКулинарные рецепты
Домашняя косметика: рецепт бисквитного рулета с кремом. Как приготовить вкусный шашлык.
рецепт как делать заварной крем
Кулинарный сайт соусов. Кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter