Рис із курочкою та креветками у вершковому соусі
- Креветки
- Рис
- Філе куряче
- Вершки (20%) 250 мл
- Цибуля 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сир 100 г
Дрібно порізану цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Нарізати куряче філе на невеликі шматочки. Обсмажити разом із цибулею. Одночасно відварити рис до напівготовності. Креветки розморозити, якщо у панцирі, то очистити. Додати креветки до курки і цибулі, смажити 5 хв і вичавити часник. Залити все вершками і тушкувати на повільному вогні до готовності рису. Сир натерти на дрібній тертці. За хвилину до того, як зняти сковорідку з вогню, додати частину сиру, перемішати. Подавати страву гарячою, посипавши зверху тертим сиром.
ТутСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
recepti.biz.uaКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter