Рис із куркою у яєчній обгортці
766
інгредієнти:
- Філе куряче 150 г
- Печериці 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.25 шт.
- Яйце 3 шт.
- Вино біле сухе 1 ст.л.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Рис 200 г
Відварити рис. Нарізати цибулю, філе і гриби. Обсмажити філе і цибулю, потім додати гриби. Через пару хвилин після грибів додати вино і тушкувати до його випаровування.
Потім додати кетчуп, бульйон і лавровий лист. Тушкувати близько 5 хвилин, посолити, поперчити і додати до відвареного рису.
Доки рис тушкується, приготувати омлет. Викласти рис на омлет і омлетом його накрити.
ЗдесьРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Легкие блюда к праздничному столуМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
recepti.biz Основное меню, пицца, карта вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі