Рис із куркою
- Філе куряче 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Петрушка
- Кінза
- Сіль
- Рис 250 г
- Приправа для курки
- Соєвий соус 70 г
- Йогурт (без добавок) 1 упак.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний
Порізати куряче філе на невеликі шматочки. У каструлю налити води 1,5 літра, всипати приправу для курки, сіль. Покласти шматочки курки і моркву (порізати кубиками). Варити хвилин 5, потім покласти порізану кубиками цибулю, болгарський перець і варити до готовності інгредієнтів. Злити воду, але не виливати. Дати охолонути курячому м'ясу.
У воду від м'яса всипати рис і варити до готовності. За 5 хв до готовності покласти помідор, нарізаний кубиками, і зелень. Воду злити.
У глибоку посудину викласти йогурт, додати часник, пропущений через прес, і соєвий соус. Сюди ж викласти м'ясо і рис. Все добре перемішати.
Усе викласти на деко і поставити у духовку хвилин на 15.
Мебельная фабрика Стильные Кухни: украинская кухня доставка.
Холодные закуски рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Как приготовить летний салат - рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
Домашнее приготовление майонеза без яиц. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter