Рис із куркою
- Рис 2 скл.
- Фарш (яловичий) 100 г
- Стегно куряче
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова
- Масло вершкове 50 г
- Мигдаль 0.25 скл.
- Горіхи кедрові 0.25 скл.
- Кориця 0.5 ч.л.
У воду покласти курку і корицю, відварити.
Підсмажити цибулю із фаршем.
Потім покласти рис і підсмажити трохи.
Коли звариться курка, вийняти її із бульйону і покришити на шматочки.
Рис залити бульйоном і варити до готовності.
Залити мигдаль окропом.
Через кілька хвилин очистити мигдаль і кожен горіх розділити на дві половинки.
В окремій сковороді розтопити вершкове масло і додати мигдаль і, через деякий час, кедрові горіхи. Це робиться для того, щоб горішки підсмажилися рівномірно.
Готовий рис викласти на велику тарілку і зверху покласти шматочки курки і підсмажені горішки.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Праздничные салаты на новый годПраздничная компания. Праздничное агентство
Новогодние салаты рецепты с фото. Рецепты салатов с фото.
Заварной крем для трубочек рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter