Рис із капустою
789
інгредієнти:
- Рис 2 скл.
- Капуста білоголова
- М´ясо
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томат 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
У каструльці відварити м'ясо до готовності, додати рис. Нарізати капусту і додати туди ж. Нехай усе разом кипить. Посолити, поперчити.
Цибулю, моркву обсмажити. Додати сметану і томат. Обсмажити.
Коли рис та капуста будуть готові додати суміш. Проварити ще 3 хв.
Арахисовое масло: арахисовое масло фото.
Рецепт салата с буряком без майонезаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом: рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі