Рис із кальмарами "Морський аромат"
- Кальмар 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Селера черешкова 2 шт.
- Паростки квасолі 100 г
- Кукурудза консервована 2 ст.л.
- Перець чилі 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Бальзамічний оцет 1 ст.л.
- Цибуля зелена
- Олія оливкова
Цибулю нарізати соломкою, часник теж нарізати, обсмажити все на оливковій олії пару хвилин.
Додати нарізану селеру.
Паростки квасолі.
Консервовану кукурудзу (можна використовувати заморожену).
Перець чилі нарізати кільцями.
Додати нарізані соломкою очищені кальмари. Усе добре перемішати.
Засипати промитий рис. Попередньо, хвилин на 20, залити холодною водою. Потім воду злити, і промити рис ще раз.
Залити все кип'яченою водою (холодною). Вода повинна бути за рівнем на 3 мм вище рису.
Додати соєвий соус.
Бальзамічний оцет. Можна посолити.
Усе перемішати, довести до кипіння на великому вогні, дати покипіти хвилини 3, потім накрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму, і готувати хвилин 30-35, не знімаючи кришку.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта из тыквы.
Вкусная Польская выпечка рецепты recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: французские десерты рецепты.
Как испечь дома хлеб на закваске: пирог песочный с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Мультиварка Philips: рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рецепты салатов с каперсамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter