Рис із кальмарами й овочами
- Рис (довгозернистий) 400 г
- Кальмар 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
Кальмари покласти у киплячу воду, варити 2 хв, очистити від плівки, нарізати кільцями. Посолити, поперчити, залишити для просочення на 5 хв.
Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати.
Солодкий перець очистити, нарізати соломкою.
Помідор дрібно нарізати.
Викласти цибулю і часник на розігріту сковороду з олією, смажити 5-7 хв, додати перець і помідор, тушкувати 5 хв, помішуючи.
Рис промити, викласти на сковорідку до овочів, перемішати, смажити 5 хв, потім влити воду, додати кальмари і приправи, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь, тушкувати 25 хв.
Викласти рис із кальмарами на тарілку, за бажанням прикрасити зеленню.
Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках.
Готовим со вкусом: салати з язика з фото.
recepti.biz.ua рецепты французские десерты
ТутА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter