Рис із кальмарами й овочами

ДРУГІ СТРАВИ
661 Рис із кальмарами й овочами
Фото - Рис із кальмарами й овочами
інгредієнти:
  • Рис (довгозернистий) 400 г
  • Кальмар 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Спеції

Кальмари покласти у киплячу воду, варити 2 хв, очистити від плівки, нарізати кільцями. Посолити, поперчити, залишити для просочення на 5 хв.

Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати.

Солодкий перець очистити, нарізати соломкою.

Помідор дрібно нарізати.

Викласти цибулю і часник на розігріту сковороду з олією, смажити 5-7 хв, додати перець і помідор, тушкувати 5 хв, помішуючи.

Рис промити, викласти на сковорідку до овочів, перемішати, смажити 5 хв, потім влити воду, додати кальмари і приправи, перемішати. Довести до кипіння, зменшити вогонь, тушкувати 25 хв.

Викласти рис із кальмарами на тарілку, за бажанням прикрасити зеленню.

Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках.

Готовим со вкусом: салати з язика з фото.

recepti.biz.ua рецепты французские десерты

ТутА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей

Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с фетой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter