Рис із качкою
- Рис
- Качка 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист 1 шт.
- Бекон (сирокопчена ковбаса) 100 г
- Яйце 1 шт.
Качку відварити в підсоленій воді з цибулею, морквою, часником і лавровим листом.
Готову качку відокремити від кісток, порізати невеликими шматочками. Бекон дрібно порізати і з'єднати з качкою. Бульйон, у якому варилася качка, процідити і відварити у ньому рис.
У форму викласти шарами рис, качку і знову рис. Окремо збити яйце і змастити ним верхній шар рису. Прикрасити зверху парою кілець копченої ковбаски. Поставити в духовку приблизно на 30 хв для зарум'янювання. Подавати гарячим зі свіжим овочевим салатом.
Консервация овощей на зиму рецептыконсервация овощей
Рецепты заправок для салатов: салат з маринованих опеньок. Потрясающе вкусный салат.
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.
Кулинарные сайте с фотографиями. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, блинчики, суп.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter