Рис із качкою

ДРУГІ СТРАВИ
690 Рис із качкою
Фото - Рис із качкою
інгредієнти:
  • Рис
  • Качка 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Бекон (сирокопчена ковбаса) 100 г
  • Яйце 1 шт.

Качку відварити в підсоленій воді з цибулею, морквою, часником і лавровим листом.

Готову качку відокремити від кісток, порізати невеликими шматочками. Бекон дрібно порізати і з'єднати з качкою. Бульйон, у якому варилася качка, процідити і відварити у ньому рис.

У форму викласти шарами рис, качку і знову рис. Окремо збити яйце і змастити ним верхній шар рису. Прикрасити зверху парою кілець копченої ковбаски. Поставити в духовку приблизно на 30 хв для зарум'янювання. Подавати гарячим зі свіжим овочевим салатом.

Консервация овощей на зиму рецептыконсервация овощей

Рецепты заправок для салатов: салат з маринованих опеньок. Потрясающе вкусный салат.

Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Семена почтой, в том числе редкие.

Кулинарные сайте с фотографиями. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, квас, блинчики, суп.