Рис із кабачками
 
		
				
				
				
				
		
- Філе куряче 400 г
- Кабачок 200 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Горошок зелений 100 г
- Сіль
- Перець
- Зелень
- Кріп (мелене насіння)
 Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
 Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
 Болгарський перець нарізати кубиками, кабачки і моркву - півкільцями.
 Болгарський перець нарізати кубиками, кабачки і моркву - півкільцями.
Обсмажити із м'ясом до напівготовності, додати рис, добре перемішати, посолити, поперчити. Залити чотирма склянками води і варити. У майже готовий рис додати зелений горошок, на кінчику ч. л. мелене насіння кропу. Добре перемішати і варити на повільному вогні до готовності. Готовий рис посипати дрібно нарубаною зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
www.recepti.biz.uaПраздничная компания
www.recepti.biz.uaСамый вкусный рецепты Французской кухни
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Магия денег по женски - психолог лариса ренар. Психолог семейный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

