Рис із кабачками
- Філе куряче 400 г
- Кабачок 200 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Горошок зелений 100 г
- Сіль
- Перець
- Зелень
- Кріп (мелене насіння)
Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати до золотистого кольору.
Болгарський перець нарізати кубиками, кабачки і моркву - півкільцями.
Обсмажити із м'ясом до напівготовності, додати рис, добре перемішати, посолити, поперчити. Залити чотирма склянками води і варити. У майже готовий рис додати зелений горошок, на кінчику ч. л. мелене насіння кропу. Добре перемішати і варити на повільному вогні до готовності. Готовий рис посипати дрібно нарубаною зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
www.recepti.biz.uaПраздничная компания
www.recepti.biz.uaСамый вкусный рецепты Французской кухни
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Магия денег по женски - психолог лариса ренар. Психолог семейный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter