Рис із фаршем
- Рис 200 г
- Фарш м´ясний 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Карі (порошок) 2 ст.л.
- Бульйон 200 мл
- Соус соєвий 3 ст.л.
Рис відварити у бульйоні або воді.
Нарізати цибулину.
Вичавити часник.
Нарізати морквину.
Обсмажити фарш.
До обсмаженого фаршу додати нарізану цибулю, часник і моркву. Обсмажити 30 секунд і влити 200 мл бульйону, тушкувати 10 хвилин.
Відварений рис додати до фаршу і все змішати.
Додати сіль, мелений перець, соєвий соус і карі.
До страви можна додати нарізану зелену цибулю або петрушку.
Салат австрийский рецепт с консервойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат белочка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты приготовления плова из узгенского риса. Простой рецепт приготовления плова с мясом.
Современные салатыНациональный сервер современной прозы. Современное искусство
Кульков андрей андреевич. Никита кульков.
Кафе Украинская кухня. Украинская кухня Сало.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter