Ріпа із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
969 Ріпа із грибами
Фото - Ріпа із грибами
інгредієнти:
  • Ріпа 500 г
  • Морква 150 г
  • Печериці 250 г
  • Кабачок (цукіні) 150 г

Ріпа з грибами інгредієнти Розраховано на 3 горщика по 0,5 л.

Ріпу і моркву очистити, промити, крупно нарізати.

Залити солоним окропом і після закипання варити 5 хвилин.

Злегка охолодити, нарізати кубиками.

Цукіні також нарізати кубиками/четвертинками.

Ріпа з грибами Одночасно у сковороді розігріти олію, додати дрібно нарізану зелену цибулю (білу частину) і розрізані на 4 частини печериці. 

Смажити/тушкувати доки гриби не віддадуть сік, хвилин 8-10.

 

Тоді вимкнути плиту, гриби посолити, поперчити.

фото Ріпа з грибами Нарізані овочі та гриби разом із рідиною змішати, додати нарізаний кріп/петрушку, якщо треба, додати сіль, перець.

Ріпа з грибами Ріпа Духовку увімкнути на 200 градусів.

Овочі з грибами розкласти по горщиках.

На плиті підігріти молоко, додати у горщики по 100 мл молока і по 1/2 ст. л. олії.

Закрити горщики кришками і відправити в духовку.

Ріпа з грибами Морква Запікати 30 хвилин при 200 градусах.

Після відключення духовки залишити в ній горщики ще хвилин на 15-20.

При подачі вміст горщика перемішати і посипати зеленою цибулею, кропом. 

 

Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Кухни. Купить в STOLLINE: украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter