Ріпа із грибами
- Ріпа 500 г
- Морква 150 г
- Печериці 250 г
- Кабачок (цукіні) 150 г
Розраховано на 3 горщика по 0,5 л.
Ріпу і моркву очистити, промити, крупно нарізати.
Залити солоним окропом і після закипання варити 5 хвилин.
Злегка охолодити, нарізати кубиками.
Цукіні також нарізати кубиками/четвертинками.
Одночасно у сковороді розігріти олію, додати дрібно нарізану зелену цибулю (білу частину) і розрізані на 4 частини печериці.
Смажити/тушкувати доки гриби не віддадуть сік, хвилин 8-10.
Тоді вимкнути плиту, гриби посолити, поперчити.
Нарізані овочі та гриби разом із рідиною змішати, додати нарізаний кріп/петрушку, якщо треба, додати сіль, перець.
Духовку увімкнути на 200 градусів.
Овочі з грибами розкласти по горщиках.
На плиті підігріти молоко, додати у горщики по 100 мл молока і по 1/2 ст. л. олії.
Закрити горщики кришками і відправити в духовку.
Запікати 30 хвилин при 200 градусах.
Після відключення духовки залишити в ній горщики ще хвилин на 15-20.
При подачі вміст горщика перемішати і посипати зеленою цибулею, кропом.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Кухни. Купить в STOLLINE: украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter