Річкова рибка "по-домашньому"
- Риба (верховодка) 3 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль 3 ч.л.
- Приправа (суміші чорного і білого перцю, гвоздики, коріандру, зерен гірчиці) 1 ч.л.
- Лавровий лист 6 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Вода 200 мл
Рибу почистити, відрізати голови і витягнути нутрощі, ретельно промити і дати стекти (хвости і плавники не відрізати).
На дно каструлі покласти 2 цілі, добре вимиті цибулини в лушпинні.
2 цибулини нарізати дрібно, змішати сіль та приправи, лавровий лист розламати на великі частини.
Рибу викласти у каструлю, пересипаючи сіллю, приправами, лавровим листом, порізаною цибулею. Зверху вичавити сік із половинки лимона. Перемішати, щоб сік і приправи розподілилися рівномірно. Дати постояти хвилин 15. Потім акуратно по стіночці налити воду, полити рибу олією, шкірку від лимона розрізати і покласти зверху. Поставити на вогонь. Коли вода закипить, кришку скороварки закрити і тушкувати на мінімальному вогні 2 години. Потім вогонь вимкнути і залишити каструлю на плиті до охолодження.
Готовим со вкусом: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепт приготовления торт медовик recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter