Річкова рибка "по-домашньому"

ДРУГІ СТРАВИ
1049 Річкова рибка "по-домашньому"
Фото - Річкова рибка
інгредієнти:
  • Риба (верховодка) 3 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сіль 3 ч.л.
  • Приправа (суміші чорного і білого перцю, гвоздики, коріандру, зерен гірчиці) 1 ч.л.
  • Лавровий лист 6 шт.
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Вода 200 мл

Річкова рибка

Річкова рибка Рибу почистити, відрізати голови і витягнути нутрощі, ретельно промити і дати стекти (хвости і плавники не відрізати).

На дно каструлі покласти 2 цілі, добре вимиті цибулини в лушпинні.

2 цибулини нарізати дрібно, змішати сіль та приправи, лавровий лист розламати на великі частини.

фото Річкова рибка Рибу викласти у каструлю, пересипаючи сіллю, приправами, лавровим листом, порізаною цибулею. Зверху вичавити сік із половинки лимона. Перемішати, щоб сік і приправи розподілилися рівномірно. Дати постояти хвилин 15. Потім акуратно по стіночці налити воду, полити рибу олією, шкірку від лимона розрізати і покласти зверху. Поставити на вогонь. Коли вода закипить, кришку скороварки закрити і тушкувати на мінімальному вогні 2 години. Потім вогонь вимкнути і залишити каструлю на плиті до охолодження. 

 

 

рождественские выпечки

Готовим со вкусом: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.

Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.

Диабет и питание. Каша ПЛЕЗА - диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Рецепт приготовления торт медовик recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter