"Рибонька"
- Картопля 6 шт.
- Форель 400 г
- Сир 70 г
- Яйце 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кріп
- Горіх мускатний
- Сіль
- Паприка
- Куркума
Почистити молоду картоплю, нарізати кружечками середньої товщини, викласти у два шари на змащену олією сковорідку або скляну тарілку. Влити третину склянки води. Картоплю трохи підсолити. Форель обробити на два пласти філе, нарізати упоперек шматками товщиною 0,7-1 см, викласти зверху на картоплю. Посипати зверху мускатним горіхом і паприкою (не солити). В окремій мисці змішати яйце, тертий сир, дрібно нарізаний кріп і куркуму на кінчику ножа, майонез. Цю суміш викласти рівномірно зверху на рибу.
Запікати в добре розігрітій духовці 30 хв.
Грануляторы комбикорма и пеллет - салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Торт Наполеон классический - классический торт наполеон рецепт с фото.
Орехи и сухофрукты ?KO BAUM: салаты из яблок.
Рецепт домашний майонез в блендереРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рейтинг популярных кулинарных сайтовКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter