Рибно-картопляні котлети по-німецьки
- Картопля 450 г
- Риба (біла, філе) 225 г
- Лосось (форель, філе) 225 г
- Сир (дієтичний) 2 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Цибуля зелена (різанець, рубана) 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Перець духмяний (горошок) 6 шт.
Відварити у підсоленій воді картоплю 10-15 хвилин.
Додати у воду трохи олії, щоб скоротити час варіння.
Відварити 2 сорти риби із лавровим листком, запашним перцем і декількома ложками олії 7-8 хвилин.
Якщо риба шматочками, то відварити разом із шкіркою, а потім відокремити філе від шкірки і кісток.
Розім'яти картоплю разом із рибним філе.
Додати сир і зелену цибулю, сіль, перець. Остудити.
Залишити, по можливості, у холодильнику на 1 годину.
Із картопляно-рибного тіста сформувати круглі товсті котлети (8-9 штук), обваляти у панірувальних сухарях.
Обсмажити в олії до рум'яності.
Можна подавати із томатним соусом або просто так.
Лазанья со шпинатомлазанья со шпинатом
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с языка. Рецепты для пекарни.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
www.recepti.biz.ua медовик торт рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter