Рибно-кабачкові оладки
718
інгредієнти:
- Філе рибне 250 г
- Кабачок
- Яйце 2 шт.
- Майонез 100 г
- Сухарі панірувальні 5 ст.л.
- Сіль
Кабачок натерти на крупній тертці, якщо дуже соковитий, злегка віджати.
Рибу порізати дрібними кубиками.
Змішати кабачок, рибу, вбити яйця, додати майонез, 5 ложок панірувальних сухарів, все перемішати, посолити, поперчити, додати дрібку прованських трав, добре перемішати.
На розігріту і политу олією сковороду викладати отриману масу столовою ложкою.
Коли оладки підрум'яняться, перевернути на іншу сторону.
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Салаты и закуски - мясные салаты. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі