Рибний торт
- Філе рибне (морська риба, пангасіус) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор (свіжий) 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Сік томатний 1 скл.
- Вино біле сухе 0.7 скл.
Філе риби помити, обсушити на паперовому рушнику. Нарізати великими шматками і викласти у змащену олією форму для запікання у довільному вигляді. Злегка посолити і поперчити.
Зверху викласти нарізану півкільцями цибулю.
Часник і петрушку подрібнити.
Змішати з панірувальними сухарями.
Окремо нарізати кружечками свіжі помідори.
Томатний сік, олію, вино, сіль і перець змішати в окремій мисці і вилити половину зверху цибулі.
Потім викласти половину сухаревої суміші.
Шар помідорів.
Залишки суміші сухарів рівномірно розподілити і вилити другу половину соусу.
Запікати в духовці при 200°С близько 1 години. Подавати в холодному вигляді.
Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите. Диетическая кухня рецепты.
Рецепты Для Мультиварки: суп чанахи рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Соус из хрена с майонезом фотоСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Рецепты салат фото. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото.
Очень вкусные быстрые блины - блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter