Рибний торт
- Філе риби (хек) 600 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля 3 шт.
- Чорнослив без кісточки 1 скл.
- Сир 100 г
- Майонез
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Перець, сіль
У форму укласти на дно шар тертої моркви.
Потім шар порізаної риби.
Рибку присолити злегка і змастити тонким шаром майонезу (якщо риба не суха як хек, можна і не змащувати).
Далі шар чорносливу. Чорнослив попередньо дрібно порубати.
Потім шар цибулі.
Останній шар моркви.
Зверху все посипати тертим сиром.
Заливка. Збити яйця з борошном і молоком, посолити, поперчити і залити рибний торт. Запікати приблизно 40 хвилин.
Дати охолонути у формі.
Розрізати у формі і викласти на тарілку.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Черничное варенье рецептПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Вкусный рецепт Салата Цезарь. Рецепт, какой приготовить салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter