Рибний террін із цибулевим соусом
- Риба 500 г
- Яйце куряче 6 шт.
- Вершки (густі) 350 мл
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Спеції (лавровий лист, куркума, чорний перець горошок, сіль)
- Цибуля порей 200 г
- Масло вершкове 50 г
Рибу промити, нарізати.
Віварити до готовності, додати спеції.
Відварену рибу розібрати на дрібні шматочки.
Нашаткувати зелену цибулю і кріп.
Додати спеції.
Перемішати з рибою.
Яйця збити, перемішати з вершками (150 мл).
Додати рибу, гарно розмішати.
Викласти суміш у форму змащену олією.
Запекти на водяній бані в духовці при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Остудити і поставити на кілька годин в холодильник.
Може зберігатися в холодильнику 3-4 дні.
Соус. Порей нашаткувати.
У невелику каструльку покласти вершкове масло, цибулю. Тушкувати на вогні до готовності 15-20 хв (цибуля має бути м'якою і прозорою).
Остудити, збити блендером, додати вершки (200 мл), сіль, ще трохи прогріти, помішуючи масу, і знову збити блендером.
Подати соус злегка теплим.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти до нового року. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить вкусный шашлык: сирник рецепти фото. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.
Диетолог светлана фус сайтОнлайн-консультация диетолога. Советы диетологов на Gastronomru
Чанахи рецепт фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter