Рибний рулет-суфле зі шпинатом
- Філе рибне (товстолобик) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Приправа (для риби)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Крохмаль картопляний 3 ст.л.
- Шпинат 200 г
Рибу двічі перемолоти через м'ясорубку, щоб не залишилося кісточок.
Рибний фарш, цибулю, 1 яйце, сметану і 2 ст. л. крохмалю збити блендером. Приправити спеціями. Поставити на холод.
Заморожений шпинат розморозити, додати 2 яйця, сіль і збити добре блендером. Якщо свіжий, обдати листочки окропом, а потім зробити теж саме.
Викласти на пергамент і відправити у духовку хвилин на 10. Як тільки верх "схопиться" - готово.
На дошку викласти рукав для запікання, який треба попередньо розрізати по шву. На рукав рівно покласти рибне суфле. Шпинатний омлет дістати із духовки. Трохи охолодити, перевернути на суфле.
Згорнути рулет "цукеркою". Поставити в духовку хвилин на 40.
Салат с грибами жареными слоеныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Салат с жареными грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Простые и вкусные рецепты салатов. Рецепты самых вкусных диетических салатов.
ТутКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter