Рибний рулет із м'ясною начинкою
- Філе риби 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Приправа для риби
- Фарш свино-яловичий 200 г
- Яйце 1 шт.
У путасу обрізати гострі плавники, відокремити філе. Перемолоти із 1 цибулиною і часником. Змішати фарш із яйцем, приправами рибними. Викласти на фольгу, зверху - м'ясний фарш із м'ясними приправами. Зверху можна присипати начинку підсмаженою цибулею, можна цибулею та морквою.
Загорнути рибою м'ясо.
Запакувати у фольгу: 2-3 шари. Покласти на глибоке деко. Залити водою на 1/3. Готувати 1,5 години при температурі 200 градусів у режимі конвекції. Раз перевернути, щоб усе рівномірно вийшло.
Дістати. Присипати панірувальними сухарями. Подати з лимоном.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ЗдесьРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
http://recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter