Рибний рулет
- Риба (філе сазана) 1.8 кг
- Гриби (печериці, гливи) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Зелень
- Сіль
- Приправa (для риби)
- Перець чорний (мелений)
- Кунжут
- Жовток яєчний
Обсмажити на рослинній олії гриби з цибулею. Приправити сіллю, перцем, мускатним горіхом.
Надрізати не до кінця найтовщу частину філе і розгорнути, як книгу. Площа філе збільшиться, його буде простіше загорнути, і воно швидше пропечеться.
Рибу злегка посолити, поперчити. Покласти зверху остиглі гриби, нарізаний на смужки солодкий перець, зелень.
Загорнути рулет, щільно перев'язати ниткою.
Запікати в духовці (190 градусів). Через півгодини рулет вийняти, зняти всі нитки, обмазати жовтком, присипати кунжутом, сезамом і знову поставити в духовку.
Коли рулет придбає красиву "засмагу", вийняти, остудити до теплого стану і можна нарізати.
Соус из хрена и сметаныСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Печень с яблоками рецепт с фото в мультиваркеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Происхождение Рыбного салата. Салат хе Рыбное.
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов морепродукты.
Кулинарный сайт юлия высоцкая. Кулинарный сайт повареша.
Рецепты новогодних закусок. Новогодние закуски рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter