Рибний пудинг із креветками
- Риба (біла, свіжа) 0.8 кг
- Креветки 10 шт.
- Яйце 3 шт.
- Молоко 100 мл
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий (зелений) 1 шт.
- Вино сухе біле 100 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (сіль, перець мелений, паприка)
- Олія оливкова 50 мл
М'якоть риби відокремити від шкіри і кісток, додати молоко і подрібнити до однорідної маси.
Яйця збити, з'єднати з масою, додати дрібно нарізані овочі, очищені креветки, сіль, перець, все перемішати.
Форму для пудингу змастити олією, на дно укласти креветки.
Заповнити форму фаршем, полити зверху олією, поставити у лоток з водою і запікати в духовці 40 хв.
Готовий пудинг злегка охолодити, вийняти із форми і подати із соусом із креветок.
Для приготування соусу використати відходи після очищення креветок, вони містять багато поживних речовин і додадуть соусу хороший смак і запах.
Обсмажити на олії разом із часником, додати вино, проварити, подрібнити все у міксері, зцідити рідину - це основа соусу.
Борошно обсмажити до золотистого кольору, додати паприку і швидко залити отриманою рідиною, добре розмішати, довести до готовності.
Рибний пудинг подавати разом із соусом із креветок.
Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд.
http://recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Сальса рецепт с фото в домашних условияхКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
рецепт приготовления мяса дикого кабана
Рецепт торт спартакРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter