Рибний пудинг
643
інгредієнти:
- Філе рибне 500 г
- Паста томатна 2 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Приправа для риби
Філе будь-якої риби (пангасіус) відварити і розім'яти виделкою. Додати томатну пасту, панірувальні сухарі, приправу, сіль і жовтки. Білки збити в круту піну і змішати з фаршем акуратно в останню чергу. Викласти у форму і запікати в духовці хвилин 40.
Салат Курица на горошине. Летние салаты из Курицы с фото.
Рецепты приготовления блюд из легкого. Легкое блюдо из говядины.
Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі