Рибний плов
653
інгредієнти:
- Рис 1 скл.
- Вода 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 4 шт.
- Консерви рибні (сардини в олії) 1 бан.
- Майонез 1.5 упак.
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Оцет 20 г
- Сіль 5 г
- Цукор 5 г
Рис відварити, дати охолонути.
Консерви подрібнити у банці виделкою.
Цибулю замаринувати (нарізати, залити оцтом, щоб покрило половину цибулі, руками розім'яти цибулю з оцтом одну хвилину, оцет злити, щіпку солі і дрібку цукру, розім'яти цибулю щe раз).
Яйця відварити, подрібнити.
У рис додати подрібнені консерви, яйця, мариновану цибулю, всe перемішати, додати майонез, теж перемішати, зверху зелeну цибулю.
Приготовление и консервация овощей и фруктов. Консервации овощей.
Микроволновка рецепты приготовления. Приготовление пищи в микроволновке рецепты.
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі