Рибний плов

ДРУГІ СТРАВИ
653 Рибний плов
Фото - Рибний плов
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 4 шт.
  • Консерви рибні (сардини в олії) 1 бан.
  • Майонез 1.5 упак.
  • Цибуля зелена 0.5 пуч.
  • Оцет 20 г
  • Сіль 5 г
  • Цукор 5 г

Рис відварити, дати охолонути. 

Консерви подрібнити у банці виделкою. 

Цибулю замаринувати (нарізати, залити оцтом, щоб покрило половину цибулі, руками розім'яти цибулю з оцтом одну хвилину, оцет злити, щіпку солі і дрібку цукру, розім'яти цибулю щe раз). 

Яйця відварити, подрібнити.

У рис додати подрібнені консерви, яйця, мариновану цибулю, всe перемішати, додати майонез, теж перемішати, зверху зелeну цибулю. 

 

Приготовление и консервация овощей и фруктов. Консервации овощей.

Микроволновка рецепты приготовления. Приготовление пищи в микроволновке рецепты.

Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter