Рибний гуляш по-середземноморському

ДРУГІ СТРАВИ
579 Рибний гуляш по-середземноморському
Фото - Рибний гуляш по-середземноморському
інгредієнти:
  • Тріска (морська риба) 500 г
  • Креветки (тигрові)
  • Фенхель (цибуля порей) 1 шт.
  • Томати у власному соку 400 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Маслини 75 г
  • Часник
  • Зелень

Рибний гуляш по-середземноморському інгредієнти Рибний гуляш по-середземноморському

фото Рибний гуляш по-середземноморському Рибний гуляш по-середземноморському Тріска

Рибний гуляш по-середземноморському Креветки У киплячу підсолену воду опустити креветки і варити 2-3 хвилини.

Вийняти, очистити, відкласти у сторону.

Цибулю порей (фенхель) нарізати тонкою соломкою. Часник порубати.

Обсмажити часник і цибулю в олії на розігрітій сковороді 5 хвилин.

У каструлю, де готуватиметься гуляш, скласти цибулю з часником, розім'яті консервовані помідори в соку, влити вино. Тушкувати 15 хвилин, не закриваючи кришкою.

Рибу нарізати шматочками й опустити в каструлю. Готувати ще 5 хвилин.

Покласти у гуляш відварені креветки і маслини. Тушкувати 5 хвилин.

Зелень дрібно порізати і посипати гуляш при подачі до столу.

Поделись рецептом - выиграй призы: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.

Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter