Рибний гуляш по-середземноморському
- Тріска (морська риба) 500 г
- Креветки (тигрові)
- Фенхель (цибуля порей) 1 шт.
- Томати у власному соку 400 г
- Вино біле сухе 100 мл
- Маслини 75 г
- Часник
- Зелень
У киплячу підсолену воду опустити креветки і варити 2-3 хвилини.
Вийняти, очистити, відкласти у сторону.
Цибулю порей (фенхель) нарізати тонкою соломкою. Часник порубати.
Обсмажити часник і цибулю в олії на розігрітій сковороді 5 хвилин.
У каструлю, де готуватиметься гуляш, скласти цибулю з часником, розім'яті консервовані помідори в соку, влити вино. Тушкувати 15 хвилин, не закриваючи кришкою.
Рибу нарізати шматочками й опустити в каструлю. Готувати ще 5 хвилин.
Покласти у гуляш відварені креветки і маслини. Тушкувати 5 хвилин.
Зелень дрібно порізати і посипати гуляш при подачі до столу.
Поделись рецептом - выиграй призы: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты (С фото.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter