Рибний гуляш
- Риба 1 кг
- Томатна паста 1 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Цибуля 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка) 2 пуч.
- Перець червоний мелений
- Сіль
Від риби відокремити голову і кістки, збризнути соком лимона, поперчити, посолити. Залишити на деякий час.
Часник подрібнити, цибулю нарізати кільцями, додати подрібнену зелень, червоний перець і обсмажити у невеликій кількості олії на великому вогні. Потім змішати з томатною пастою. Додати в отриману суміш порційні шматки риби і тушкувати на середньому вогні до готовності риби.
Подавати з картоплею або овочевим салатом.
Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка.
Эксклюзивные торты без выпечки www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - праздничные новогодние салаты.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта здесь
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт торт спартакРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.ua домашний майонез рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter