Рибний горщик "Ніжна пікантність"
- Тріска (морська риба) 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 5 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Масло вершкове 80 г
- Томатна паста 4 ч.л.
- Сметана 5 ст.л.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Сіль
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити трохи на вершковому маслі.
Розкласти по горщиках.
Картоплю нарізати тонкими пластинками.
Викласти у горщик, додати червоний перець мелений (не солити) і налити окріп, щоб не покривав картоплю, приблизно на 1/3. Горщики поставити у розігріту духовку при середньому вогні (приблизно 230 градусів) на 25 хвилин, або доки картопля не стане м'якою.
Нарізати огірки соломкою.
![]()
Нарізати кубиками рибу.
Коли картопля стане м'якою, поставити горщики на стіл.
Додати сіль, томатну пасту, огірки, рибу, сметану.
![]()
![]()
Відправити в духовку ще на 20 хвилин.
При подачі можна посипати зеленою цибулею.
Рецепты петров пост www.recepti.biz.ua
Французские десерты рецептыГазета для изучающих французский
Выращивание грибов дома - консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
Как приготовить вкусный шашлык - легкие супы рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Диета: рецепты для похудения: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт.
Майонез в домашних условиях миксером рецептПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter