Рибний горщик "Ніжна пікантність"
- Тріска (морська риба) 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Картопля 5 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Масло вершкове 80 г
- Томатна паста 4 ч.л.
- Сметана 5 ст.л.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Сіль
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити трохи на вершковому маслі.
Розкласти по горщиках.
Картоплю нарізати тонкими пластинками.
Викласти у горщик, додати червоний перець мелений (не солити) і налити окріп, щоб не покривав картоплю, приблизно на 1/3. Горщики поставити у розігріту духовку при середньому вогні (приблизно 230 градусів) на 25 хвилин, або доки картопля не стане м'якою.
Нарізати огірки соломкою.
Нарізати кубиками рибу.
Коли картопля стане м'якою, поставити горщики на стіл.
Додати сіль, томатну пасту, огірки, рибу, сметану.
Відправити в духовку ще на 20 хвилин.
При подачі можна посипати зеленою цибулею.
Рецепты петров пост www.recepti.biz.ua
Французские десерты рецептыГазета для изучающих французский
Выращивание грибов дома - консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
Как приготовить вкусный шашлык - легкие супы рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Диета: рецепты для похудения: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Осетинские пироги на заказ: салат с морепродуктами рецепт.
Майонез в домашних условиях миксером рецептПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter