Рибний горщик
- Тріска (філе) 500 г
- Картопля 4 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Вершки 200 мл
- Спеції (орегано, базилік, чебрець, французькі трави, сіль, перець ч / м., лавровий лист, перець чорний горошком, гірчиця суха зерниста, сушена зелень)
- Гірчиця (зерниста) 2 ч.л.
- Мед 1 ст.л.
![]()
Картоплю нарізати тонкими пластинками.
Часник подрібнити довільно.
На дно горщика налити трохи олії і викласти нарізану кубиками моркву і подрібнений часник. Посипати ароматними спеціями.
Наступним шаром викласти тонко нарізану картоплю. Посипати чорним меленим перцем, посолити.
На картоплю покласти рибу.
Рибу посипати "французькими" травами.
![]()
![]()
![]()
Змішати бальзамічний оцет, рідкий дим, зернисту гірчицю, мед, вершки, сушену зелень і спеції.
На рибу викласти картоплю, що залишилася, моркву, часник, цибулю ріпчасту, нарізану тонкими півкільцями і посипати спеціями. У горщик вилити заправку і відправити його у злегка теплу духовку. Запікати горщики протягом 20 хвилин при температурі 120-150 градусів.
Після закінчення 20 хвилин посипати горщики натертим сиром і знову в духовку на 5 хв.
![]()
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт.
Первые кадры - рецепты первых блюд с фото.
приготовление пасты в мультиварке
Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter