Рибний горщик
- Тріска (філе) 500 г
- Картопля 4 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сир твердий 150 г
- Вершки 200 мл
- Спеції (орегано, базилік, чебрець, французькі трави, сіль, перець ч / м., лавровий лист, перець чорний горошком, гірчиця суха зерниста, сушена зелень)
- Гірчиця (зерниста) 2 ч.л.
- Мед 1 ст.л.
Картоплю нарізати тонкими пластинками.
Часник подрібнити довільно.
На дно горщика налити трохи олії і викласти нарізану кубиками моркву і подрібнений часник. Посипати ароматними спеціями.
Наступним шаром викласти тонко нарізану картоплю. Посипати чорним меленим перцем, посолити.
На картоплю покласти рибу.
Рибу посипати "французькими" травами.
Змішати бальзамічний оцет, рідкий дим, зернисту гірчицю, мед, вершки, сушену зелень і спеції.
На рибу викласти картоплю, що залишилася, моркву, часник, цибулю ріпчасту, нарізану тонкими півкільцями і посипати спеціями. У горщик вилити заправку і відправити його у злегка теплу духовку. Запікати горщики протягом 20 хвилин при температурі 120-150 градусів.
Після закінчення 20 хвилин посипати горщики натертим сиром і знову в духовку на 5 хв.
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт.
Первые кадры - рецепты первых блюд с фото.
приготовление пасты в мультиварке
Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter