Рибний день
568
інгредієнти:
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Морський язик
Розморозити рибу на повітрі, нарізати порційні шматки, кожен шматок натерти сумішшю солі і перцю, скласти у посудину і залити "Таном". Залишити хвилин на 30-40.
Вийняти рибку, трохи обсушити і обваляти у борошні. Смажити до рум'яної скоринки.
Укласти на тарілку, додати зелень.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Кулинарные рецепты.
Купить Варенье - черничное варенье. Варенье из арбуза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі