Рибні "Їжачки"
871
інгредієнти:
- Фарш рибний (біла риба) 350 г
- Креветки 250 г
- Рис 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Бульйон (рибний або вода) 1 скл.
- Олія оливкова
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Півкільцями нарізати перець, цибулю і помідор. Обсмажити на оливковій олії хвилин 5.
Із філе риби зробити фарш, додати дрібно порізані відварені креветки, промитий рис і яйце.
До овочів додати рибний бульйон або воду, сіль і перець. Із фаршу сформувати колобки і опустити у киплячий бульйон. Варити до м'якості рису.
Готовим со вкусом - салаты праздничные рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото.
Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный поединок сайтКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі