Рибні тефтельки
- Філе рибне (хек) 1.5 кг
- Яйце 2 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Зелень (кріп і петрушка)
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий (голландський) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
Із риби приготувати фарш, додати два яйця, сир, натертий на крупній тертці, зелень, часник розчавлений і сіль, перець. На розпеченій сковорідці обсмажити попередньо обкачані у борошні тефтельки до золотистого кольору. Укласти тефтелі у каструлю. Приготувати підливу із обсмаженої цибулі із морквою і залитою томатною пастою, розведеною у 1,5 скл. води, посолити, поперчити. Залити тефтелі підливою, додати лавровий лист, тушкувати 20-25 хв.
Всегда круглосуточно. Мечта - салат белочка рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт вкусной домашней колбасы. Рецепты вкусных блюд.
recepti.biz.ua торты из печенья без выпечки
recepti.biz.ua рецепт приготовления пиццы картинками
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинария рецепты праздничных блюд recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепты пасхи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter