Рибні рулетики з камбали
- Камбала (філе) 4 шт.
- Вершки (20%) 3 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
- Рис
- Спеції (сіль, перець)
Зняти шкіру із злегка підмороженої риби, відокремити філе від кістки.
Розрізати філе навпіл.
Начинка. Нарізати на шматочки злегка підморожене філе однієї риби і кріп. До риби з кропом додати вершки, посолити, поперчити і все подрібнити блендером.
Філе риби посолити, поперчити, нанести отриманий фарш на темну сторону риби.
Згорнути в рулет (починаючи з хвоста) і обв'язати ниткою.
Тушкувати рулети в сковороді, додавши склянку води, протягом 5 хв. Потім вийняти рулети.
У рідину, що залишилася від рулетів, додати сметану і ще тушкувати 2 хвилини. Соус готовий.
Для гарніру приготувати рис і викласти його у вигляді камбали. Викласти рулетики і полити соусом.
Правильне харчування рецептиправильне харчування
Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото. Купить вкусную брынзу в Украине.
Пост меню рецепты здесь
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Кулинарные рецепты.
Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaхлеб по домашнему
Рецепты пирогов и пирожков с фото - пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter