Рибні рулетики із яблуком
- Філе рибне (морської білої риби) 800 г
- Яблуко 2 шт.
- Хрін (столовий) 2 ст.л.
- Кріп 1 пуч.
- Лимон 0.25 шт.
- Сіль
- Перець
- Рис 1 скл.
- Перець солодкий 2 шт.
- Горошок зелений (консервований)
Яблуко нарізати тонкою соломкою. Можна натерти на крупній тертці.
Змішати яблука із хроном і нарізаним кропом.
Розрізати філе на тонкі пластини, щоб було зручно формувати рулетики.
Потім на кожний шматочок покласти начинку, загорнути і скріпити зубочисткою.
Викласти рулетики на деко. У кожен рулетик крапнути пару крапель лимонного соку.
Посолити, поперчити і поставити у духовку на 25 хвилин при температурі 200°С.
Гарнір. Відварити рис.
На сковорідці обсмажити нарізаний соломкою болгарський перець і зелений горошок.
Додати рис до овочів. Готувати хвилин 5-10.
Рецепты выпечки - рождественская выпечка рецепты.
Салат с Курицей и грибами в тарталеткахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для ужина: салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Штрудель-яблочный пирог. Яблочный штрудель.
Рецепт заварного крема для вафель. Рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter