Рибні рулетики "Чарівність"
- Філе рибне (морський окунь) 600 г
- Майонез 6 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Помідор 800 г
- Лимон 0.5 шт.
- Петрушка
- Вино біле сухе 100 г
- Олія рослинна
- Перець чорний
- Сіль
Філе риби розрізати на порційні шматочки, відбити через харчову плівку, посолити і поперчити.
Перший соус: майонез розмішати з гірчицею, дрібно січеною петрушкою, цедрою половини лимона. Добре змастити цим соусом філе.
Згорнути в рулетики, викласти у вогнетривку форму змащену оливковою олією, залишками соусу "припудрити" зверху, залишити хвилин на 10 просочитися.
Другий соус: сухе вино змішати із соком лимона, трохи підігріти, залити ним рулетики.
Помідори розрізати на часточки не дуже маленькі, посолити, поперчити, приправити оливковою олією, укласти зверху на рибу.
Запікати в духовці при температурі 200°С близько 20 хвилин.
Рулетики викласти на тарілку, поруч запечені помідори, прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошагово с фото.
Рецепты юлии высоцкойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter