Рибні рулетики
- Філе гольця 1 кг
- Картопля 4 шт.
- Цибуля зелена 2 пуч.
- Часник 10 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Морква 1 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Спеції (для риби, сіль)
Філе гольця розморозити і нарізати уздовж навпіл на довгі шматочки.
Пір'я цибулі нарізати довжиною близько 4 см, білу частину - більш дрібно. Нарізати зелень.
Часник нарізати пластинками, моркву - кружечками або зірочками.
Деко застелити фольгою, на дно викласти очищену і нарізану тонкими кружечками картоплю (1-2 ряди).
Зверху на картоплю висипати білу частину цибулі і трохи часнику. Можна трохи посолити.
Рибу посолити, посипати спеціями, покласти зверху часник, цибулю і зелень, згорнути рулетиком.
Рулетики викласти на картоплю, зверху на кожний рулетик - зірочку з морквини.
Залишену моркву розподілити навколо рулетиків, а на кожен рулетик покласти по чайній ложці майонезу.
Закрити все фольгою. Краї фольги загнути наверх, закручуючи їх, щоб рідина не витікала на деко.
Поставити рибку у розігріту до 180-200 градусів духовку на 30 хвилин.
Фольгу розгорнути і знову поставити у духовку вже у відкритому вигляді хвилин на 10, щоб рулетики злегка підрум'янилися.
Подавати можна у фользі, підігнувши краї.
recepti.biz Вкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Лимонник торт рецепт с фотоЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Способы приготовления салата мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter