Рибні рулетики
- Риба свіжа (філе тріски, сайди, пангасіуса) 700 г
- Лазанья (листи) 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль, перець
- Зелень 2 ст.л.
- Шпинат (заморожений) 200 г
- Помідор 3 шт.
- Паприка червона 0.5 шт.
- Цукор 1 ч.л.
Філе риби, 1 цибулину і 1 зубчик часнику пропустити через м'ясорубку із крупною решіткою, додати сіль, перець і 1 ч. л. цукру, перемішати.
Додати 2 ст. л. подрібненої зелені.
10 листів для лазаньї відварити до готовності у солоній воді.
Готові листи обережно дістати з каструлі, розрізати по довжині на 2 частини.
Покласти у холодну воду.
Почистити цибулю, нарізати кубиками.
Помідори і паприку також нарізати.
2-3 хвилини тушкувати цибулю і паприку в олії.
Додати помідори і шпинат, посолити.
Половину овочевої суміші укласти на дно форми, зверху встановити згорнуті у кільце смужки лазаньї.
Заповнити трубочки рибним фаршем.
Зверху - половину залишених овочів і - в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин.
Духовку вимкнути, вийняти страву, посипати тертим сиром і знову в духовку хвилин на 5-7 до розплавлення сиру.
Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.
салаты мясные рецепты приготовления
Рецепты диетическиеДиетические рецепты. Правила здорового питания и диетические рецепты
Новогодние рецепты праздничных блюд. Праздничное новогоднее блюдо.
Холодные закуски в лаваше рецептыхолодные закуски в лаваше
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter