Рибні рулетики
- Сом (філе) 500 г
- Зелень
- Яйце 1 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Перець
Нарубати дрібно зелень (кріп, петрушка), змішати з 2 ложками майонезу.
Кожен шматок філе посолити з обох сторін, посипати спеціями для риби.
Внутрішню сторону філе змастити сумішшю зелені та майонезу, скрутити рулетом.
Кляр - змішати яйце, борошно, майонез і перець чорний.
Вмочити кожен рулет у кляр і обсмажити з двох сторін.
Вистелити форму фольгою, скласти рулети і посипати їх тертим сиром.
Фольги має бути стільки, щоб вистачило потім укрити рулети зверху.
Укрити фольгою і в духовку на 10 хвилин. Температура - 180 градусів.
Дістати готові рулети з духовки і нарізати на шматочки.
Посипати зеленою цибулею і подавати із запеченою молодою картоплею.
Мультиварка Philips - французские десерты рецепты.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные рецепты с фотографиями.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт пасхи из сметаны
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter