Рибні пончики
728
інгредієнти:
- Філе рибне 500 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 200 г
- Молокo (кефір) 100 мл
- Розпушувач тіста 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Імбир
- Олія рослинна
Рибу подрібнити в блендері або прокрутити через м'ясорубку.
Збити яйця, додати молоко, борошно просіяне з розпушувачем, щіпку імбиру, посолити і поперчити.
Додати рибу в тісто і розмішати.
Можна додати зелень подрібнену.
У невеликій каструлі розігріти олію.
Набирати тісто ложкою й опускати в киплячу олію.
Пончики смажаться швидко, хвилини 3.
Перевертати за допомогою виделки, щоб вони обсмажилися однаково з усіх сторін.
Подавати гарячими.
Окрошка на воде здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі