Рибні палички та овочеві макарони
- Форель 500 г
- Картопля 300 г
- Хліб 50 г
- Вершки 5 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Спеції
- Сухарі панірувальні
- Борошно
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Йогурт (натуральний) 1 скл.
- Огірок 1 шт.
- Горіх мускатний (мелений)
- Пармезан
Фарш: відварену картоплю, рибу, вимочену в молоці булку, дрібно порізаний зубчик часнику провернути через м'ясорубку. Змішати отриману суміш із яйцем, додати спеції.
Сформувати ковбаски. Кожну обваляти у борошні, викупати у яйці, потім знову обваляти, але на цей раз у паніровці.
Обсмажити. Викласти на серветку, щоб позбутися зайвого жиру.
Макарони. Кабачок очистити від шкірочки. Зчищати з кабачка шари, повертаючи овоч по колу до насіння.
Обсмажити на сковороді часник. Додати у часникову олію макарони, обсмажити до м'якості, приблизно 5-7 хвилин. Готові макарони посипати тертим пармезаном на дуже дрібній тертці і мускатним горіхом.
Соус. У йогурт додати розчавлений часник, натертий на тертці огірок, сіль, перець.
www.recepti.biz.uaпеченя по домашньому
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт медовик. Рецепты крема для торта медовик.
recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter