Рибні палички по-домашньому
- Хек (філе) 400 г
- Хліб білий 200 г
- Молоко 0.25 скл.
- Масло вершкове (розтоплене) 2 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Зелень кропу (дрібно порізаний) 3 ст.л.
- Приправа (для риби) 0.5 ч.л.
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець мелений 0.5 ч.л.
Хліб замочити в молоці.
Рибу пропустити на м'ясорубку, зайву рідину потрібно віджати, пропустити на м'ясорубку хліб віджатий від молока. Додати у фарш яйце, манну крупу, дрібно порізаний кріп, розтоплене мало, приправу, сіль і перець, все добре перемішати, дати суміші настоятися хвилин 10.
Потім руки змочити водою, зліпити палички невеликого розміру і плескаті, добре запанірувати в сухарях.
Готові палички поставити в холодильник хвилин на 10.
Потім розігріти на сковороді трохи олії, смажити палички з двох сторін до золотистого кольору.
Складати на паперовий рушник.
Диетические рецепты для пароварки. Диетические рецепты из мяса.
Как приготовить летний салат: легкие блюда. Готовим со вкусом.
Горшочки для запекания Чанахи: чанахи рецепт.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд из яиц. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter