Рибні палички по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
1038 Рибні палички по-домашньому
Фото - Рибні палички по-домашньому
інгредієнти:
  • Хек (філе) 400 г
  • Хліб білий 200 г
  • Молоко 0.25 скл.
  • Масло вершкове (розтоплене) 2 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Крупа манна 2 ст.л.
  • Зелень кропу (дрібно порізаний) 3 ст.л.
  • Приправа (для риби) 0.5 ч.л.
  • Сухарі панірувальні 0.5 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець мелений 0.5 ч.л.

Рибні палички по-домашньому інгредієнти Хліб замочити в молоці.

Рибу пропустити на м'ясорубку, зайву рідину потрібно віджати, пропустити на м'ясорубку хліб віджатий від молока. Додати у фарш яйце, манну крупу, дрібно порізаний кріп, розтоплене мало, приправу, сіль і перець, все добре перемішати, дати суміші настоятися хвилин 10.

Рибні палички по-домашньому Потім руки змочити водою, зліпити палички невеликого розміру і плескаті, добре запанірувати в сухарях.

фото Рибні палички по-домашньому Готові палички поставити в холодильник хвилин на 10.

Потім розігріти на сковороді трохи олії, смажити палички з двох сторін до золотистого кольору.

Складати на паперовий рушник.

Диетические рецепты для пароварки. Диетические рецепты из мяса.

Как приготовить летний салат: легкие блюда. Готовим со вкусом.

Горшочки для запекания Чанахи: чанахи рецепт.

Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд из яиц. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter