Рибні палички під молочно-сирним соусом
- Філе риби (горбуша та тріска) 700 г
- Капуста білоголова 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Молоко 150 г
- Олія рослинна 300 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Гірчиця 0.5 ч.л.
- Карі
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Шафран
Рибу подрібнити на м'ясорубці. Додати цибулю і шматочок булочки, замоченої в молоці.
Капусту подрібнити у блендері.
З'єднати капусту, рибний фарш, посолити, поперчити, додати яйце і ретельно перемішати.
Із фаршу сформувати рибні палички.
Деко змастити олією, укласти палички.
Поставити у духовку на 30 хвилин.
Через 15 хвилин перевернути, щоб були підсмажені з двох сторін.
Соус.
З'єднати олію і молоко (2:1).
Збити блендером. Додати гірчицю, сіль, цукор, оцет, спеції (карі і шафран). Ще збивати 5 секунд.
Петрушку дрібно порізати.
Сир натерти на дрібній тертці.
Все змішати.
Рибні палички із соусом прикрасити зеленню.
Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепт приготовления плова простой.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter