Рибні палички
- Риба (лящ) 3 шт.
- Соус (тайський рибний) 3 ст.л.
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Кунжут
- Борошно соєве
- Перець чорний свіжомелений
Рибку - стейки - порізати у вигляді паличок, ширина близько 2 см. Звільнити від кісточок, шкіру можна залишити, але добре очистити. Рибку промокнути і покласти в посуд, полити рибним і соєвим соусом (десь по 2 ст. л.) і оливковою олією (1 ст. л.) - закрити і залишити маринуватися (краще всього на ніч у холодильнику).
Соєве борошно і кунжут змішати - це паніровка. Перець потовкти.
Рибку добре з усіх сторін запанірувати. Рослинну олію добре розігріти і покласти рибку так, щоб шматочки не дотикалися один одного. Як тільки утвориться хрустка скориночка з одного боку, перевернути рибку на іншу сторону. Смажити на великому вогні, потім зменшити наполовину і досмажити до скориночки хрусткої. Поперчити наприкінці смаження.
Подавати краще за все з картопляним пюре або з відвареним рисом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - бите скло десерт рецепт.
Технологическая карта салат мясной здесь
Великий пост в Православии: рецепты в пост. Мультиварка Philips.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
диетические блюда из говядины рецепты с фото
Рецепт салата на немецком языке. Рецепт салата тещин язык.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе.
Салаты и закуски: салаты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Яблочный штрудель видео урокяблочный штрудель
Американская кухня видеоИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Шинковки для Овощей - приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter