Рибні оладки
- Філе риби (білої) 400 г
- Білок яєчний 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Імбир (свіжий)
- Кінза (зелень) 1 ст.л.
- Спеції (перець, сіль, карі, розмарин)
Білу рибу (кутум) очистити, обробити.
На дрібні шматочки порубати.
Імбир (1,5 см) почистити і подрібнити.
Змішати філе, борошно, імбир і дрібно порізану зелень.
Додати злегка збиті білки, приправити сіллю і перцем.
Додати інші спеції - карі, розмарин і білий перець.
За допомогою десертної ложки сформувати оладки. Смажити під кришкою до золотистого кольору у невеликій кількості рослинної олії.
Подавати з лимоном.
Как приготовить летний салат: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Рождественская выпечка рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с каперсами. Рецепты для пекарни.
Мультиварка Philips: легкие блюда. Как приготовить летний салат.
Салат с Белыми грибами и Курицей слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные блюда рецепты мясные. Рецепты мясных праздничных блюд.
Кулинарные сайты форумы. Кулинарные сайты. лазанья.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter