Рибні оладки
578
інгредієнти:
- Яйце 2 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Риба
- Сіль
Рибку розморозити, вибрати кістки, видалити шкірку. Рибне філе викласти у миску, додати яйця, борошно, посолити. Рибну масу розмішати. На розігріту сковороду з олією викладати рибне тісто ложкою, обсмажувати до зарум'янювання з двох сторін. Подавати можна зі сметаною або маслом.
Секрет свежих продуктов здесь - консервация овощей. Купить овощные консервы.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з курячого мяса.
Рецепты Для Мультиварки: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Авокадо яйцо салат фото рецепт. Кулинарные рецепты салаты фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі