Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткій картопляній подушці

ДРУГІ СТРАВИ
738 Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткій картопляній подушці
Фото - Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткій картопляній подушці
інгредієнти:
  • Рибa (філе тріски) 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Петрушка
  • Приправа (Прованські трави)
  • Олія рослинна
  • Борошно
  • Хліб (черствий)
  • Сіль
  • Вино біле 0.25 скл.
  • Мигдаль (зі шкірою) 10 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Сир твердий

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці інгредієнти Очистити картоплю, промити і натерти на тертці Бернера товщиною «чіпс» - найтонша нарізка.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Обсушити паперовим рушником, посолити й обсмажити в гарячій олії до хрусткої скоринки - вийде щось на зразок картопляних чіпсів, але не такі пересушені. Готову картоплю розкласти у форму для запікання - це буде подушка під рибу.

фото Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Із рибного філе вирізати медальйони (або взяти готові).

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Рибa Шматочки промити, посолити, обваляти у борошні і смажити до скориночки.

Викласти на паперові рушники для вбирання зайвого жиру. Викласти рибу на картопляну подушку порційно, не впритул. Зверху кожного можна покласти дуже маленький шматочок сиру.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Картопля Для крамбля.

Змолоти разом мигдаль і хлібні крихти.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Цибуля ріпчаста Дрібно нарізати петрушку і часник. Додати прованські трави, часник із петрушкою у горіхово-хлібну крихту і змолоти до однорідності.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Петрушка Дрібно нарізати цибулю. Обсмажити до золотистого кольору. Влити вино і дати на середньому вогні трохи випаруватися. Додати в сковороду рівномірно горіховий крамбль, хвилини 3 просмажити, не розмішувати.

Викласти готовий крамбль на медальйони, зверху кожного можна покласти по 0,5 ч. л. вершкового масла.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Приправа Поставити форму в нагріту до 180°С духовку на 15 хвилин.

Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткою картопляної подушці Маслорастітельное Подавати порційно з білим вином.

www.recepti.biz.ua плов с бараниной рецепт приготовления

Блюда из говяжьего легкого тут

recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты с творогом фотоРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter