Рибні медальйони під горіховим крамблем на хрусткій картопляній подушці
- Рибa (філе тріски) 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Петрушка
- Приправа (Прованські трави)
- Олія рослинна
- Борошно
- Хліб (черствий)
- Сіль
- Вино біле 0.25 скл.
- Мигдаль (зі шкірою) 10 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сир твердий
Очистити картоплю, промити і натерти на тертці Бернера товщиною «чіпс» - найтонша нарізка.
Обсушити паперовим рушником, посолити й обсмажити в гарячій олії до хрусткої скоринки - вийде щось на зразок картопляних чіпсів, але не такі пересушені. Готову картоплю розкласти у форму для запікання - це буде подушка під рибу.
Із рибного філе вирізати медальйони (або взяти готові).
Шматочки промити, посолити, обваляти у борошні і смажити до скориночки.
Викласти на паперові рушники для вбирання зайвого жиру. Викласти рибу на картопляну подушку порційно, не впритул. Зверху кожного можна покласти дуже маленький шматочок сиру.
Для крамбля.
Змолоти разом мигдаль і хлібні крихти.
Дрібно нарізати петрушку і часник. Додати прованські трави, часник із петрушкою у горіхово-хлібну крихту і змолоти до однорідності.
Дрібно нарізати цибулю. Обсмажити до золотистого кольору. Влити вино і дати на середньому вогні трохи випаруватися. Додати в сковороду рівномірно горіховий крамбль, хвилини 3 просмажити, не розмішувати.
Викласти готовий крамбль на медальйони, зверху кожного можна покласти по 0,5 ч. л. вершкового масла.
Поставити форму в нагріту до 180°С духовку на 15 хвилин.
Подавати порційно з білим вином.
www.recepti.biz.ua плов с бараниной рецепт приготовления
Блюда из говяжьего легкого тут
recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты с творогом фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter